Povestea Noastra

Povestea Noastra


ALÁO Studio este un brand de piese vestimentare romanesc, care pune accent pe designul monocrom contemporan si pe detaliile specifice fiecarei colectii.

 

Credem in puterea creatoare a hainelor – piesele noastre nu doar imbraca femeia, ci o sustin in a isi exprima personalitatea.

 

Ne dorim ca prin piesele si colectiile ALÁO Studio sa le oferim femeilor moderne, care zi de zi fac fata diverselor provocari si care isi doresc sa arate impecabil, oportunitatea de a adopta un stil prin care sa se faca remarcate, care emana eleganta -  prin simplitatea pieselor.

 

Sustinem conceptul Slow Fashion prin colectii cu un numar limitat de articole vestimentare de cea mai buna calitate, articole durabile care sa devina piese statement pentru garderoba femeilor.

 

Colectiile ALÁO Studio sunt un manifest de incredere vis a vis de femeia moderna si, totodata, o modalitate de a pune in evidenta vigoarea si energia emanata prin stilul ei de viata, astfel lasam povestile sa fie spuse de catre femei cu un caracter puternic, femei care inspira prin felul lor de a fi si prezenta.